Ballograf har produceret kuglepenne siden 1945. Fabrikken ligger i Filipstad, hvor en stor del af produktionen stadig er håndarbejde. Hvert år produceres der over 5 millioner kuglepenne og pencils.
Derudover fremstilles en miljø venlig serie af tudser til Highlighter, Permanent Markers og Whiteboard Markers under navnet Friendly.

Kvalitet og tilfredse kunder er vigtige for Ballograf. Derfor gives der livstidsgaranti på alle mekaniske dele i Ballograf penne. Blækket i de traditionelle Ballograf penne er alle arkivsikker blæk, hvilket er særligt vigtigt for myndigheder og virksomheder med deres respektive regler. Derudover leverer disse en skrivelængde på 8000m, hvilket svarer til ca. 5 års almindeligt brug.

Klassikerne Epoca P og Rondo, er særligt velegnede til påtryk af firmalogoer. Med det store udvalg af forskellige farver, finder kunderne ofte en passende model til enhver smag og lejlighed. Det ikoniske Desk Set med kæde, er ligeledes et oplagt emne til logotryk, både pen og skiv kan trykkes på.